Mulțumiri

Facebook

Inițial, proiectul Descoperă Brăila ar fi trebuit să fie mult mai mult decât un simplu site. Ne-am dorit să scriem poveștile Brăilei, să filmăm la Brăila arhitecți care să vorbească despre extraordinarul patrimoniu arhitectonic al orașului, să invităm bloggeri și fotografi care să spună povestea orașului în imagini, să facem expoziții și să publicăm un album foto și poate chiar o carte. Socoteala din februarie s-a schimbat în martie.

Am vrut totuși să profităm de faptul că am lucrat de acasă în toată această perioadă și să începem cu un prim pas: site-ul descoperabraila.ro.

Mulțumirile se îndreaptă spre dr. Mihai Isvoranu și Royal Vet. Dr. Isvoranu a înțeles utilitatea ideii, a înțeles beneficiile pentru oraș, a înțeles potențialul de promovare.

Mulțumirile se îndreaptă de asemenea spre dl. Gabriel Lâlă, ghidul datorită căruia ne-am îndrăgostit de oraș, omul pasionat de Brăila și de istoria și poveștile ei, cel care face de unul singur munca unui întreg centru de informare și promovare turistică.

Pe dr. Mihai Isvoranu îl găsiți Mihai Isvoranu și Royal Vet Braila

Pe Gabriel Lâlă îl găsiți Gabriel Lâlă.

Ți-a plăcut articolul?

Dă-ne un Like!
Ne ajută să continuăm

Du vorba mai departe!
Distribuie-l prietenilor

Ți-a plăcut articolul?

Dă un Like acestui articol!
Ne ajută să continuăm

Du vorba mai departe!
Distribuie-l prietenilor

Apreciază-ne pagina!
Îți vom fi recunoscători